Acestea te ajută să previi cancerul mamar!

Acestea te ajută să previi cancerul mamar!

Ulei de măsline

Grăsimile bune pe care le conține uleiul de măsline reduc riscul de cancer de sân cu până la 68%.

Este nevoie doar să adaugi 4 linguri de ulei extravirgin de măsline în salatele tale de fructe și verdețuri. Un alt avantaj al consumului de ulei de măsline este că scade densitatea țesutului mamar.

Fructe și legume

O dietă bogată în legume și fructe consumate în stare crudă este ideală pentru a preveni cancerul. Cu cât mănânci mai multe alimente care îți aduc antioxidanți, cu atât mai mici sunt șansele să fii diagnosticată cu cancer de sân.

Fibrele care se găsesc în vegetale cresc capacitatea acestora de a combate această maladie. Cele mai indicate legume sunt cruciferele: broccoli, varză, conopidă. Sunt indicate și usturoiul, ceapa, ciupercile. Alege fructele dulci-acrișoare, care conțin mai puțin zahăr: fructele de pădure, bananele, ananasul, mango, rodie.

Pește

Somonul, sardinele, macroul sunt surse bune de acizi grași Omega-3, care au un efect extraordinar: elimină inflamațiile din corp.

La fel acționează și alunele de pădure, semințele. Asemănător uleiului de măsline, consumul frecvent de alimente cu acizi grași Omega-3 reduc densitatea țesutului mamar.

 

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account