10 gustări minunate sub 100 de calorii

10 gustări minunate sub 100 de calorii

10 gustări minunate sub 100 de calorii

Este vorba de 4pm și nu vă faceți griji cu privire la un bar de ciocolată, toate intențiile de alimentație sănătoasă de pe Anul Nou pe fereastră. Suna familiar? Suntem o națiune de snack-uri, iar atunci când loviturile de la mijlocul după-amiezii lovesc, este prea tentant să ajungem la ceva plin de zahăr pentru a ne ajunge în următoarele două ore.

O nouă campanie din partea Angliei de Sănătate Publică solicită ca copiii să nu aibă mai mult de două gustări de 100 de calorii pe zi, iar după overindulgarea sezonului festiv, este un sfat pe care l-am putea folosi cu toții. Am ales cele mai bune idei de gustare de tip low-cal pentru a vă împiedica pe voi și pe cei mici să ajungă la coșul de biscuiți:

1 Ovăz cu unt de arahide
Zahărul și umpluturile, ovăzurile sunt soluția perfectă pentru durerile de foame. Echipa cu unt de arahide bogat în proteine ​​pentru un plus de grăsimi sănătoase. Esti supărat pe ovăzuri? Turtele de orez lucrează la fel de bine.

2 chipsuri Kale
Îndepărtați 85g de boabe crude (tulpini îndepărtate) cu 1 linguriță de ulei de măsline și coaceți la 200 ° C / marcajul de gaze 6 până când sunt clare. Adăugați un strop de condimente, cum ar fi sare sau boia de ardei, dacă doriți. Kale este o sursă excelentă de vitamina K, esențială pentru a ajuta rănile să se vindece în mod corespunzător și poate fi benefică pentru sănătatea oaselor.

3 Banana de ciocolată
Se taie o jumătate de banană înghețată în bucăți de mâncare și se scufundă în 2 linguri de ciocolată neagră topită. Bananele sunt bogate în potasiu care ajută la scăderea tensiunii arteriale, în timp ce ciocolata neagră este bogată în antioxidanți (și delicioși).

4 Morcovi și hume
Crunchy și bogat în antioxidant beta caroten, morcovii fac gustul perfect sănătos, fără agitație. Obiectivul pentru 2 morcovi obișnuiți sau 12 copii cu 2 linguri de hume. Năuturile folosite în hume sunt bogate în vitaminele B – excelente pentru vegetarieni și vegani care pot lipsi.

5 Unt de mere și migdale
Se taie jumătate de măr și se înmoaie în unt de migdale cremoase, bogat în vitamine. Merele sunt bogate în fibre și pot ajuta la reducerea riscului de apariție a cancerului, a diabetului zaharat și a bolilor de inimă.

6 jetoane de banane
Se taie felii de banane în suc de lămâie, se întinde pe o tavă de copt acoperită cu pergament și se coace la temperatura de 140 ° C / gaz 1 până se usucă – de obicei 1-2 ore. Permiteți felii să se răcească complet înainte de a le scoate din tavă și păstrați-le într-un container etanș, timp de până la două săptămâni. Scopul pentru o banană mică de banane în valoare de chipsuri pe porție.

7 iaurt cu miere
Se amestecă o jumătate de scorțișoară și o linguriță de miere (o face Manuka pentru o creștere suplimentară) în aproximativ 120g de iaurt grecesc fără grăsimi pentru o dulce tratație. Căutați iaurt cu culturi active pentru a ajuta la susținerea sănătății intestinale.

8 Struguri congelați
Atât de simplu și puteți să vă smulgeți gusturile în gândire, gândindu-vă că vă alăturați înghețată. Congelați strugurii timp de cel puțin două ore și păstrați-le în jur de 30 pe porție. Strugurii conțin antioxidanți puternici – resveratrolul din vin roșu este datorat polifenolilor care ajută inima, găsiți în piei de struguri roșii.

9 Caisuri umplute cu brânză albastră
Caisele uscate sunt surse bogate de fibre, fier și vitamina A. Lucrurile trei cu 1 lingură de brânză albastră zdrobită atunci când doriți o lovitură sărată / dulce.

10 Unt de arahide și țelină
Munch 1 țelină stick cu 1 lingura de unt de arahide. Țelina este o sursă excelentă de antioxidanți, vitamine și minerale, iar delicatețea ei suculentă completează perfect untdelemn gros.

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account