VIDEO Exerciții de stretching de făcut la birou

Aceste exerciții te vor ajuta să te relaxezi, să te destinzi, să scapi de durerile musculare și nu în ultimul rând să-ți pregătești corpul pentru efort.

Știi doar că orice antrenament la sală începe cu câteva mișcări de încălzire. Ei bine, de ce nu ai beneficia de aceste mișcări și atunci când ești la birou?

Mișcarea la birou, sănătate curată

Mișcarea la birou, deși sună a corvoadă, poate fi chiar plăcută și te poate ajuta să te detașezi și să detensionezi atât musculatura cât și psihicul.

În plus, orice fel de mișcare pentru care vei opta va contribui esențial la activarea circulației sangvine și la o mai bună oxigenare a creierului, ceea ce îți va fi de mare folos pentru a te menține sănătos și pentru a te putea concentra mai ușor.

În plus, dacă alegi să faci câteva minute de mișcare cu colegii, vei avea ocazia să socializezi mai bine și mai ușor.

Află cum să te menții în formă la orice vârstă AICI

5 minute, timpul sănătății tale

Privește în video-ul de mai jos cum colega mea, Mirela, se bucură de cele 5 minute libere dintr-o zi de muncă.

Deși par exerciții ușoare la prima vedere, în momentul executării lor în mod corect vei observa că gradul de dificultate este unul un pic peste mediu.

Și asta deoarece exercițiile de stretching mobilizează mușchii, ajutându-i să devină mai flexibili și dezvoltă anumite amibilități de coordonare.

Ajută-te de propriul scaun pe care petreci atât de mult timp, de coșul de gunoi pe care cu siguranță îl ții sub birou și de corpul tău și antrenează-te pentru sănătate.

Cu doar 5 minute în fiecare zi vei observa efectele chiar începând din prima zi.

Privește cu atenție video-ul de mai jos și până data viitoare să ne fie sănătatea bună!

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account