VIDEO. Exerciții care îți lucrează tot corpul

VIDEO. Exerciții care îți lucrează tot corpul

Mirela, colega noastră a acceptat provocarea de a face zilnic mișcare la birou. Câteva minute fac diferența dintre relaxarea și tensiunea musculară.

Mișcarea, îndiferent de forma ei ajută la o mai bună oxigenare a creierului, la o mai bună circulație sangvină și sporește capacitatea de concentrare.

Deci, încearcă și tu să vezi pe propria piele rezultatele benefice aduse de sport în viața ta.

Exercițiile de izometrie, secretul corpului sănătos și frumos

Prin izometrie se înțelege menținerea anumitor poziții ale corpului, solicitând în felul acesta întreaga musculatură corporală.

Avantajul acestei tehnici vine din faptul că solicită și ajută msculatura să lucreze concomitent și să producă arderi și după terminarea efectuării lor.

Imaginează-ți că ai un scaun imaginar pe care să stau măcar 1 minute pe zi, menține poziția de șezut pe scaun, având grijă să menții spatele drept, să respiri corect și genunchii să nu depășească vârfurile de la degetele picioarelor.

Acesta este cel mai simplu exercițiu pe care îl poți face la birou, dacă vrei să creșți gradul de dificultate poți să te lipești cu spatele de perete și apoi să îndoi genunchii astfel încât ai sta pe scaun.

Vei observa cum musculatura picioarelor va fi intes solicitată în acest caz, abdomenul trebuie încordat și el, și implicit efectele pozitve se vor observa și la nivelul feselor.

Banda elastică, joaca de-a remodelarea

Da, ai citit bine, banda elastică poate fi cel mai simplu acesoriu și totodată cel mai eficient în a-ți remodela silueta. Privește în video de mai jos cum efectuează Mirela exercițiile cu banda elastică.

Ține cont de faptul că o poți purta este tot cu tine, se poate folosi în orice moment al zilei și reprezintă o modalitate hazlie de a combate stresul zilnic.

Simplul fapt că stai pe scaunul imaginar și în același timp alegi să faci extesii ale brațelor utilizând banda elastică, vei asigura un tonus excelent întregului corp.

Privește cum a ales Mirela să combine exercițiile și încearcă-le.

Genuflexiunea, exercițiul longevității

Alege să îți începi ziua cu câteva genuflexiuni. În felul acesta îți vei proteja articulațiile mai ales cele de la nivelul picioarelor.

Cu cât vei acorda o atenție sporită musculaturii corpului tău și o vei lucra, cu atât mai puține probleme de sănătate legată de masa musculară și osoasă vei avea.

O musculatură bine întreținută înseamnă oase, ligamente și articulații sănătoase și putere de muncă constantă.

Ai grijă de sănătatea ta!

 

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account