Uleiul perfect pentru îngrijrea părului

Uleiul perfect pentru îngrijrea părului

Ai observat că părul tău și-a pierdut din vitalitate și strălucire? Vârfurile sunt despicate și mai nou te confrunți și cu mătreață?

Nu este de vină doar șamponul, ci și alimentația, orele puține de somn și sedentarismul care contribuie la slăbirea organismului și privarea de vitamine, minerale și oxigen.

Astfel, unul dintre cele mai vechi produse din lume, te poate ajuta să îți menții sănătatea.

Și ne referim bineînțeles la uleiul de cocos, folosit la scară largă atât în industria farmaceutică cât și în cea cosmetică.

În țările de proveniență a nucii de cocos, femeile folosesc acest produs în toate formele sale de exploatare, de la laptele de cocos până la uleiul de cocos. De la medicament până la remediu anti-ageing, bucurându-se în felul acesta mereu de un păr frumos, bogat și sănătos.

Hidratează și hrănește părul

În cazul în care te confrunți cu infecții fungice la nivelul scalpului, sau cu deficiente nutriționale mai mult ca sigur aceste două simptome vor conduce la stare inflamatorie a scalpului. Astfel va fi favorizată pierderea firelor de păr, mai mult decât este normal.

În acest caz uleiul de cocos care este extrem de bogat în grăsimi sănătoase va hrăni firul de păr în profunzime, va combate inflamația și totodată va reda splendoare podoabei capilare.

Modalitatea naturală de regenerare

Nu există grad sau nivel de comparație asta este foarte clar, uleiul de cocos fiind de departe cel mai sănătos, natural și nutritiv pentru părul tău.

Reduce pierderea de proteine, întărind în același timp rădăcina, având efect inclusiv asupra vârfurilor uscate și deshidratate.
Asigură-te că o dată la 6 săptămâni îți tai vârfurile pentru a-l ajuta să se regenereze mai ușor.

Te scapă de mătreață

Practic acest fenomen intitulat mătreață este o situație cronică a scalpului, ce se activează în momentul în care pielea devine foarte uscată, se confruntă cu bacterii sau alte infecții.

Uleiul de cocos este de departe cel mai bun hidratant ce se bucură la nivelul pielii și de proprietăți antiseptice

 

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account