Cum să obții o siluetă de balerină

Cu reguli stricte și standarde fizice, totul fiind parcă calculat după formule matematice clare, astfel încât povestea să fie perfect creionată.

Balerinele nu au nevoie doar de o anumită grație și frumusețe fizică, ci și de o stare de sănătate bună care să le permită să facă mișcare.

Astfel că, odată intrate în această lume frumusețea capătă noi conotații. Micile lor trucuri pot fi urmate de către toată lumea fiind utile mai ales dacă vrei să te bucuri de un stil de viață sănătos.

Bea mai multă apă

Apa este un element vital, contribuie la foarte multe procese din organismul uman și reprezintă o porție de sănătate. Astfel că balerinele sunt sfătuite ca orice beau să dilueze cu apă pentru a diminua numărul de calorii.

Fie că apelezi la gheață sau la apă minerală ori plată, într-un timp scurt vei vedea pe propria ta piele efectele benefice, primul și cel mai bun fiind acela că vei scăpa de balonare.

Însă ține cont doar de un singur lucru: apa băută imediat înainte și după masă va dilua acidul gastric, îngreunând digestia, deci este bine să eviți aceste momente pentru a te hidrata.

Află când este contraindicat să bei apă AICI

Nu te înfometa

Nu renunța la plăcerile tale, încearcă doar să găsești variante sănătoase sau să asociezi mereu o salată la orice vrei să mânănci.

Optează pentru preparate asiatice, acestea au foarte puține grăsimi și conține de cele mai multe ori legume, fructe de mare și carne slabă.

În plus mâncatul cu bețele de bambus te va ajuta să mesteci mai puțin și mai bine, astfel digestia ta va fi mult mai facilă și rapidă.

Nu trebuie să excluzi definitiv carbohidrații din alimentația ta doar pentru a avea un corp suplu, ține cont de faptul că aceștia îți furnizează doza de energie necesară.

Alege să mănânci mereu porții mici și dese, fără a amesteca mai multe tipuri de proteină la o masă. Astfel că se recomandă ca la o masă să nu se regăsească carne, lactate și ouă.

Renunță la maioneză

Din cauza faptului că se digeră foarte greu, având un număr foarte mare de calorii, maioneza este dușmanul sănătății și al siluetei.

Încearcă ca măcar o zi la două săptămâni dacă nu chiar una pe săptămână să ții post negru. Gândește pozitiv, consumă multă apă și vei vedea imediat cum apar rezultatele.

Bineînțeles că nu trebuie să uiți de mișcare, dansează, aleargă, joacă tenis, înoată…absolut orice îți face plăcere să faci, acționează, nu mai sta pe gânduri.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account