Cele mai bune ingrediente anti-îmbătrânire

Cele mai bune ingrediente anti-îmbătrânire

Pielea netedă, luminoasă, tânără și frumoasă are nevoie de o îngrijire corespunzătoare, zilnică și de o alimentație echilibrată.

Astfel că, anumite ingrediente, majoritatea naturiste te pot ajuta să te bucuri de un ten tânăr o perioadă îndelungată.

Lipidele, un real prieten

Lipidele joacă un rol fundamental în menținerea sănătății și a frumuseții. La nivelul pielii se regăsește o lipidă naturală cunoscută sub denumirea de ceramidă. Aceasta asigură repararea stratului protector al tenului ajuns la maturitate.

Din cauza expunerii repetate la soare, organismul uman pierde o cantitate esențială de ceramide, lăsând loc astfel liniilor fine și a pierderii din tonululde la nivelul feței mai ales.

Apelează la produse de îngrijire a tenului ce conțin ceramide și asigură-i organismului tău toate vitaminele și mineralele necesare pentru a-l hrăni corespunzător.

Nu uita că ai nevoie și de hidratare constantă, atât prin consumul de lichide cât și din creme special destinate hidratării. Nici somnul nu trebuie neglijat.

Află ce este pudra de matcha și ce beneficii are AICI

Pudra de matcha

Indiferent că vorbim despre ceaiul din pudra de matcha sau de masca pentru ten, acest produs are proprietăți miraculoase ce vor reda strălucirea și vitalitatea pielii tale.

Sursă bună de antioxidanți, reduce acțiunea factorilor poluanți din jurul tău, reduce efectele îmbătrânirii vizibil.

Începe dimineața cu o sursă benefică de vitamine și minerale, poți să înlocuiești în anumite zile cafeaua cu ceaiul de matcha, sau poți să le combini, în funcție de gustul tău.

Vitamina C, cărămida sistemului imunitar

Sistemul imunitar are rolul de a apăra organismul de boli, infecții și de a te ajuta să te menții sănătos. Lipsa vitaminei C este vizibilă și la nivelul tenului, aceasta având rolul de a o proteja de acțiunea radicalilor liberi, de efectele poluante și de îmbătrânirea prematură.

Un antioxidant de calitate, indispensabil, care totodată activează producția naturală de colagen a pielii, facilitând astfel și procesul natural de regenerare a tenului.

Retinolul sau vitamina A

Pentru un aspect mereu tânăr al tenului tău ai nevoie de regenerare constantă, iar de acest aspect se ocupă retinolul. Dermatologii afirmă despre această substanță că este un veritabil anti-ageing cu proprietatea de a reduce vizibil aspectul dur al ridurilor și de a îmbunătăți totodată și calitatea texturii pielii.

Cătină, sursă de vitamine

Cătina este bogată în vitamine și antioxidanți. Uleiul extras din fructele de cătină îți oferă o sursă bună de vitamina C și E. Acestea susțin buna activitate a organismului, mențin pielea tânără și luminoasă, ajutând la prevenirea îmbătrânirii premature.

În compoziția sa se regăsește de asemenea complexul de omega 3,6,7, 9, astfel că pielea ta va avea tot ce îi trebuie pentru a fi mereu în formă.

 

admin

leave a comment

Create Account



Log In Your Account