Cele mai bune ceaiuri pentru slăbit

Cele mai bune ceaiuri pentru slăbit

Chiar dacă pare greu de crezut că o plantă te poate ajuta să fii în formă, testează această teorie pe propria ta piele și te vei convinge de rezultate.

Asta nu înseamnă că poți să faci excese alimentare și să te aștepți ca o simplă cană de ceai să șteargă cu buretele greșelile comise.

Învață să ai o măsură în toate și să îți asculți organismul, el știe cel mai bine de ce alimente are nevoie.

Urzica, sursă bogată de antioxidanți

Una dintre cele mai hrănitoare plante, deși este un pic dificilă de recoltat datorită țepilor destul de incomozi pentru pielea ta, are un conținut ridicat de clorofilă, minerale, vitamine și antioxidanți.

Ideală pentru a sprijini buna activitate a ficatului și a rinichilor, având efect depurativ, te va ajuta să combați retenția de apă și să elimini mai ușor toxinele acumulate mai ales la nivelul colonului.

Dacă te confrunți cu problema constipației apelează cu toată încredera la ceaiul din senna, această plantă îți va oferi un efect ușor laxativ și colonu tău va funcționa corespunzător ulterior.

Păpădia are efect detoxifiant

Principala acțiune a acestei plante este de a neutraliza aciditatea din sânge, contribuind într-o formă activă la detoxifierea întregului organism și totodată oferindu-i o cantitate semnificativă de minerale și vitamine.

Poți să combini această plantă cu ghimbirul, adaugă 2-3 centimetri de ghimbir ras la un litru de apă fiartă în care ai adăugat o linguriță de plantă de păpădie și lasă la infuzat 5-10 minute, apoi consumă-l pe parcursul întregii zile.

Vei stimula circulația sangvină, tractul digestiv și vei combate cu succes retenția de apă.

Află cât de sănătos este consumul de păpădie AICI

Cea mai bună combinație de plante pentru a slăbi

Ține cont de faptul că feniculul este cel mai bun remediu pentru a regla apetitul și mai ales pentru a rezolva problemele digestive.

Astfel, alege să combini 2 lingurițe de frunze de urzică, cu o linguriță de frunze de senna, o linguriță de frunze de păpădie, 2 centimetri de ghimbir ras și un vârf de cuțit de semințe de fenicul.

Clocotește un litru de apă și apoi adaugă acest amestec, lasă aproximativ 10 minute la infuzat și după ce s-a mai răcit un pic consumă jumătate de litru din acest ceai în fiecare zi.

Imediat a două zi vei observa diferența.

Dacă vei contribui activ la acțiuea acestui ceai, adică să faci și puțină mișcare, surplusul de kilograme nu va mai fi o problemă pentru tine, și totodată tranzitul tău intestinal va fi scutit de foarte multe probleme.

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account