Ce obiceiuri de îngrijire favorizează apariția ridurilor

Aplici produse de îngrijire a pielii în exces

Cremele sau alte produse de îngrijire de casă nu trebuie folosite în cantitate mare. Nu sunt neapărat şi blânde cu tenul tău, mai ales dacă le aplici într-o cantitate prea mare. Acestea îţi pot înroşi tenul sau pot reduce fermitatea lui. Prin urmare, când cumperi un produs organic, ai grijă să urmezi instrucţiunile de folosire şi reţine că, în acest caz, mai mult înseamnă rareori mai bine pentru pielea ta.

Alegi cosmetice pentru diferite zone ale feței

O cremă hidratantă este potrivită și pentru zona din jurul ochilor. Nu este neapărat necesar să cumperi mai multe produse. Dacă vrei totuși să alegi una potrivită pentru acea parte, optează pentru o cremă care conține retinol.

Îți exfoliezi tenul prea des

Și celulele moarte au rolul lor: formează un scut împotriva bacteriilor şi combat efectele poluării. Din acest motiv, nu este recomandat să faci o exfoliere mai des de 2-3 săptămâni. Alege un exfoliant care acţionează cu blândeţe, altfel produsul îţi va irita pielea.

Citește și: Măști antirid preparate în casă

Alegi uleiuri nepotrivite pentru tenul gras

Unele produse pentru îngrijirea pielii care conțin uleiuri hidratează și sunt benefice și pentru tenul gras. Uleiurile bune pentru acest tip de ten sunt cel de nucă de cocos și de argan. Pielea le absoarbe rapid și acestea previn formarea acneei.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account