Așa ai picioare frumoase!

Statul în picioare pentru a pregăti mesele fastuoase de la final de an cu siguranță că ți-au adus și dureri de spate. Nici nu este de mirare, mai ales dacă faci parte din categoria persoanelor care se confruntă cu problema circulației periferice deficitare.

Lipsa activității fizice și surmenajul pot fi unele dintre cele mai comune cauze care pot contribui la apariția durerilor de picioare și chiar la retenția de apă în organism.

Mișcare, mișcare, mișcare

Chiar dacă uneori urcatul scărilor este o corvoadă, acest tip de mișcare este fruntaș în topul exercițiilor care îți vor menține picioarele frumoase.

Sportul contribuie substanțial la îmbunătățirea circulației sangvine, aspect care va favoriza irigarea tuturor celulelor din organism și la o mai bună oxigenare a creierului.

În acest mod, musculatura se va tonifia, iar picioarele tale vor arăta bine indiferent de vremea de afară.

Află care sunt cele mai bune produse pentru gomaj AICI

Nu evita masajul

Este una dintre cele mai bune metode de relaxare generală și locală. Contribuie la activarea circulației sangvine și limfatice, ajutând în felul acesta la un aspect mult mai sănătos și frumos al pielii.

Oricât de încărcată ar fi fost ziua ta, apelează la o baie relaxantă, la efectele minunate ale aromaterapiei.

Făcut cu regularitate, masajul poate fi unul dintre cele mai importanți aliați ai stării tale de bine, pe care o poți obține chiar la tine acasă.

Prin simpla stimulare a centrilor nervoși de la nivelul palmelor sau al tălpilor, te vei putea bucura de o stare bună de sănătate.

Poți de asemenea să folosești în timpul dușului o perie specială pentru a-ți masa zonele predispuse la celulită.

Hidratează-te

Atât masajul, cât și băile aromatice, pe lângă faptul că relaxează întregul organism, contribuie și la hidratarea pielii. De aceea este necesar pentru sănătatea ta și consumul de lichide.

Ceaiurile din plante medicinale, sucurile făcute în casă, smoothie-urile contribuie și ele la creșterea aportului zilnic de lichide, însă nu trebuie evitat sub nicio formă consumul de apă. Mai ales atunci când bei cafea dimineața, asigură-te că ai la îndemână un pahar de apă!

Extraponturi

Nu sări peste orele de somn, iar seara, înainte de culcare, ține măcar 10 minute picioarele mai sus decât poziția corpului!

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account