Abdomenul plat se întreține cu aceste băuturi!

Aspectul fizic este strâns legat de starea ta de sănătate. Deși pare ceva ilar, în realitate, cu cât ai o alimentație mai bogată în zaharuri, grăsimi, băuturi carbogazoase și devii mai sedentar, cu atât mai greu îți va fi să-ți menții o anumită greutate și să te bucuri de sănătate.

O astfel de alimentație previne formarea țesutului adipos la nivelul taliei, grăsimea abdominală fiind cea mai nocivă și greu de eliminat.

Ai grijă la alimentația ta

Profită din plin de gustul legumelor de sezon! Asigură-te că ai parte cel puțin 2 porții de legume și una de fructe zilnic. Hidratează-te constant și nu te sfii să faci mișcare.

Asta nu înseamnă că trebuie să excluzi definitiv grăsimile din alimentație, ci trebuie să le consumi doar pe cele bune. Astfel, dacă alegi la micul dejun o băutură care cuprinde grăsimi sănătoase, te vei bucura de energie pe tot parcursul zilei, îți vei suprima pofta de mâncare exagerată și vei accelera tranzitul intestinal. Vei accelera procesul de eliminare a toxinelor și vei vedea rezultatele dorite într-un timp relativ bun.

Află care sunt cele mai bune exerciții pentru abdomenul plat AICI

Combină cafeaua cu uleiul de cocos

Cu siguranță folosești uleiul de cocos pentru a-ți îngriji pielea, însă acesta are adevărate calități și dacă îl folosești intern.

Astfel că dacă vrei să te bucuri de un abdomen plat și un tranzit bun, alege să pui în cafeaua de dimineață în loc de zahăr și lapte o jumătate de linguriță de ulei de cocos și, dacă îți place, și o jumătate de linguriță de unt de caju.

Poți să prepari cafeaua și s-o treci printr-un blender ca să amesteci bine ingredientele.

Asigură-te că o servești pe stomacul gol și așteaptă măcar o oră apoi până la micul dejun. În acest timp este recomandat să bei apă. Tranzitul tău se va activa și vei căștiga o porție bună de sănătate.

Înlocuiește zahărul din cafeaua cu scorțișoară

Un aliat pentru digestia și silueta ta este scorțișoara. La o ceașcă normală de cafea adaugă o linguriță de scorțișoară, o linguriță de ulei de cocos. Apoi, bucură-te de beneficiile acestei licori matinale.

Începe ziua cu un smoothie

Tot ce trebuie să faci este să amesteci o banană cu o lingură de ulei de cocos, o linguriță de unt de migdale, o linguriță de pudră de matcha, 200 grame de cafea, 50 grame de lapte de migdale și o mână de gheață.

Mixează bine aceaste ingrediente și savurează-le!

Acest smoothie îl poți consuma de asemenea la ora prânzului. Îți va oferi un plus de energie pentru restul zilei.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account