VIDEO! Învață de la Moș Crăciun cum să te bucuri de mișcare la birou

Decembrie, luna cadourilor sau luna lui Moș Crăciun. Ce poate fi mai plăcut decât să fii înconjurat de familie, de oameni dragi și să împarți bucurii?

Anul acesta, Moșul a văzut că am devenit mai activi și am început să avem grijă mai mult de sănătatea noastră așa că ne-a făcut o vizită în redacție, înainte de a se duce să împacheteze cadourile pentru voi toți.

Și pentru că așa ocazie nu trebuie lăsată să treacă neobservată, am imortalizat momentul și l-am provocat să vedem cât este de flexibil, nu de alta dar, cine-i cunoaște lui adevărata vârstă și putere?

Ai grijă de genunchii tăi

Poate că ți se pare banală această afirmație, însă toată greutatea ta este susținută de coloana vertebrală și de picioarele tale. Astfel că orice mișcare greșit executată va pune o presiune mult mai mare pe genunchii și articulațiile tale.

De fiecare dată când trebuie să te apleci asigură-te că ai flexat genunchii și abia apoi poți să ridici orice fel de greutate de jos.

Moșul știe acest lucru și a învățat-o și pe Mariana, nu de alta dar, pe genunchii Moșului mulți copii se așează pentru a spune poezii, și dacă nu are grijă de ei…ce ne vom face?

Descoperă copilul din tine

Fetele au primit o minge cadou și s-au apucat să facă puțină mișcare, ținând cont de sfatul Moșului și anume că genunchii trebuie protejați, spatele ținut drept și în rest să ne bucurăm de mișcare.

După o zi grea la birou sau în orice pauză alege să îți întinzi spatele și să relaxezi musculatura. Din poziția stând în picioare, cu picioarele lipite, întinde mâinile înspre vârfurile picioarelor încercând să le atingi. Te poți ajuta de orice fel de greutate, dar ai grijă să revii la poziția inițial într-o formă lentă și să respiri corect.

Făcând flotări, îți lucrezi tot corpul

Ei bine, așa ceva chiar nu credeam. Moș Crăciun încă mai este capabil să facă flotări în ciuda constituției sale.

„Mișcarea nu are vârstă”, ne-a repetat în nenumărate gânduri și ne-a și demonstrat asta. Deci dacă Moșul poate, într-adevăr nu există scuze atunci când vine vorba de sănătate.

Începe-ți ziua cu o serie de flotări. Musculatura va resimți efectele benefice ale acestui exercițiu.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account