VIDEO. Fii activ! Arde calorii în timp ce faci curățenie!

Masa de Crăciun a adus bucuria în casa ta, platourile de pe masă nu au fost tocmai în ton cu dieta ta, iar după plecarea invitațiilor ești nevoit să faci curățenie?

Fii activ! Profită de orice moment pentru a face mișcare, pentru a arde calorii.

Știai că cel mai bun motiv pentru a face sport este să faci curățenie în casă?

Folosește-te de greutatea corpului tău

Te-ai gândit vreodată că ai putea să faci sport cu ajutorul ziarului pe care îl citești zilnic? Sau că în timp ce stai pe scaun la birou poți să faci curat împrejurul tău?

Uite cum se face în video-ul de mai jos, unde colegul nostru Fred și-a pus propria greutate la bătaie.

Nu este deloc greu, însă este amuzant, intens și cu rezultate bune. Convinge-te!

Lucrează-ți corpul cu doar 2 cârpe

Exact! Ai nevoie de 2 cârpe, așează-le sub picioarele tale și mișcă-te în voie. În felul acesta poți curăța podeaua și de asemenea îți poți lucra și musculatura.

5 minute în plank pentru sănătatea ta

Plank este denumirea unei poziții corporale ce se bazează pe izometrie. Din poziția de flotare îți lași greutatea trunchiului superior pe antrebraț sau poți să menții poziția de flotare, concentrându-te pe respirație.

Este foarte important ca pe tot parcursul exercițiului să menții coloana dreaptă și musculatura încordată.

Acest exercițiu îți antrenează musculatura întregului corp. Deși la început nu poți să stai foarte mult în această poziție, vei observa că de la zi la zi postura ți se va îmbunătăți, rezistanța ta va crește și corpul va căpăta o formă foarte frumoasă.

Poți face sport cu orice obiect

Nu este necesar să ajungi la o sală de fitness pentru a te bucura de mișcare. Mai ții minte în copilărie când intrai în casă îmediat după ce maam spăla pe jos și lăsai urme?

Ei bine, întoarce-te la acea perioadă și distrează-te în timp ce îți lucrezi și musculatura. Pune-ți sub picioare două cârpe, două ziare și apucă de sport, acasă, la birou, oriunde ai fi.

Îți vei lucra în felul acesta musculatura picioarelor dar și a abdomenului.

Nu uita din când în când să apelezi și la câteva genuflexiuni.

Prețuiește-ți sănătatea că este cea mai importantă, fii activ și bucură-te de cei dragi de lucrurile simple și frumoase oferite de viață.

Un an nou fericit și spor(t) în toate.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account