Avantajele periajului uscat

Trecerea anilor lasă urme mai ales pe corpul tău, programul încărcat de peste zi nu îți este deloc favorabil pentru a putea să ajungi și la sală, iar în weekend dacă nu ai musafiri, parcă ai vrea să dormi tot mai mult.

Nu este greu să te menții în formă, trebuie doar să te disciplinezi un pic și să adopți exact ceea ce ai nevoie.

În primul rând trebuie să ai grijă să te hidratezi corespunzător, să nu sari peste mese și bineînțeles să îți acorzi suficient timp pentru a te odihni.

Periajul uscat îți curăță pielea

Periajul uscate este una dintre cele mai vechi metode de a activa circulația sangvină și de a reda implicit frumusețea pieli.

Chiar dacă este o metodă mai dură, este eficientă și contribuie activ la eliminarea toxinelor. Făcut corespunzător vei obține un efect benefic în urma căruia te vei mândri cu pielea ce va fi tot mai radioasă.

Află care sunt exercițiile necesare unui posterior frumos AICI

Te ajută să combați celulita

Având în vedere că stimulează circulația sangvină, periajul uscat te ajută să scapi de aspectul inestetic de coajă de portocală.

Pentru asta ai nevoie de o perie specială cu ajutorul căreia să aplici mișcări circulare pe toată suprafața corpului însă fără a apăsa prea tare.

Zonele cele mai vizate fiind coapsele, fesele și bineînțeles brațele. Nici abdomenul nu trebuie uitat. În cazul în care ai răni chiar și superficiale la suprafața pielii este bine să eviți zonele respective.

De preferat este să faci acest periaj înainte de a intra la duș și să eviți apa fierbinte în favoarea celei calde. În felul acesta porii se vor curăța mai bine, pielea va fi mai hidratată.

Ține cont de faptul că la suprafața pielii se regăsesc foarte multe vase limfatice, iar periajul uscat va contribui la stimularea lor, aspect ce va favoriza inclusiv îmbunătățirea sistemului imunitar.

Masajul, secretul corpului frumos

Dacă îți dorești un ten luminos, frumos, fără riduri și ferm, nu uita ca în fiecare seară să îl masezi cu ulei de argan, avocado sau cocos.

Masajul va ajuta la menținerea unei circulații sangvine corespunzătoare. Poți să folosești uleiurile mai sus enumerate și pentru masajul corporal.

Apelează cu încredere și la aromoterapie, pentru ca astfel să îți încânți toate simțurile, să te deconectezi de stresul de peste zi și să te bucuri ulterior de un somn mult mai bun.

Poți ca după periajul uscat să adaugi în apa de baie ulei de migdale dulci, cocos și să te relaxezi în timp ce pielea ta se hidratează corespunzător.

După baie evită să freci pielea cu prosopul, tamponeaz-o ușor și aplică o cremă intens hidratantă sau un ulei.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account