VIDEO Click!Sănătate te provoacă să faci mișcare oriunde ai fi

Este vineri, majoritatea suntem cu gândul la weekend și la cele câteva ore în plus de odihnă.

După o săptămână agitată, o relaxare bine meritată, ar zice cineva. Nimic mai corect de atât! Însă echipa Click!Sănătate te invită la o nouă rundă de mișcare.

Colegii noștri au răspuns rând pe rând afirmativ la apelul de a combate efectele neplăcute ale sedentarismului la birou, și profită de orice moment de pauză pentru a face puțină mișcare.

Alătură-te și tu lor și profită de porția ta zilnică de sănătate.

Fie că vrei să îți dezmorțești articulațiile, fie că nu ai timp să ajungi la sală din cauza programului încărcat, fie că vrei să te distrezi alături de colegii de muncă sau pentru oricare alt motiv ce ține de sănătate, sportul este întotdeauna o alegere sănătoasă.

Dieta nu este întotdeauna remediul care să îți aducă rezultatele sperate, și știi că la final ce ai dat jos va reveni la pachet cu vechile tale obiceiuri culinare. Îmbină utilul cu plăcutul, socializează în timp ce ajuți la eliberarea de endorfine, și păstrează-ți starea de bine de după minutele de mișcare pe parcursul întregii zile.

Află de ce accesorii ai nevoie pentru a face sport acasă AICI

Este vineri, iar noi ne pregătim organismul pentru un weekend sănătos.

Mișcarea este distractivă

Astăzi am convins un alt coleg, că mișcarea la birou chiar poate fi distractivă și extrem de sănătoasă. Fred, a ales să facă câteva genuflexiuni cu mingea de fitball, astfel că în momentul executării lor a ales să rotească brațele spre exteriorul corpului pentru a solicita în felul acesta mai multe grupe de mușchi. Privește în video-ul de mai jos și alătură-te și tu inițiativei noastre.

Ai grijă de spatele tău

Statul foarte mult pe scaun poate avea consecințe deloc plăcute pentru spatele tău, astfel că este necesar ca din când în când să faci puțină mișcare pentru a te destinde și a avea grijă de sănătatea coloanei tale.

Mirela, a ales în prima pauză a zilei să își destindă musculatura spatelui, ajutându-se de o masă, pe care și-a sprijinit antebrațele în timp ce făcea un exercițiu pentru spate și fesieri.

„Nu ai nevoie de foarte multe pentru a face un pic de mișcare. Îți trebuie doar voință”, ne-a spus Mirela la finalul exercițiului.

Un exercițiu extrem de ușor și benefic pe care îl poți face oriunde, te poți sprijini de canapea, de scaun sau chiar de perete. Important este să te bucuri de mișcare în toată splendoarea ei.

Și de voință nu duce lipsă nici colegul ei, care a acceptat provocarea de a i se alătura, astfel încât dintr-un moment banal să realizezi o porție de sănătate.

Nu trebuie să ții cont decât de câteva ponturi foarte simple și anume: mișcarea poți să o faci oriunde, niciodată nu este prea târziu pentru a face mișcare și întotdeauna sănătatea este molipsitoare.

Nu neglija beneficii aduse de mișcare în viața și ține cont că un organism sănătos are nevoie de mâncare sănătoasă, hidratare, mișcare, odihnă și multă voie bună.

Până vinerea viitoare îți dorim succes și să ai parte de cât mai multă mișcare.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account