Tu știi care sunt cele mai periculoase diete?

Faptul că toate femeile vor să arate bine și să încapă fără nici un fel de probleme în hainele preferate nu mai este de mult un secret. Culmea este faptul că și bărbații, deși de cele mai multe ori nici ei nu sunt trecuți printr-un inel, încurajează ideea de dietă într-un mod eronat.

Ar trebui să începem prin a defini ce înseamnă frumosul, cărui tipar corespunde și abea apoi să pornim la drum.

Înainte de a ne uita în glindă este necesar să răspundem la întrebarea: ”sunt eu sănătos?” pentru că marea majoritate a dietelor nu fac altceva decât să ne distrugă organismul atât la exterior cât și pe interior.

Hrana cea de toate zilele a fost lăsată a dispoziția omului pentru a avea resursele necesare să ne deplasăm și să ne dezvoltăm. Fiecare are o anumită construcție fizică ce diferă de la om la om precum culoarea ochilor.

În cazul femeilor se cunosc trei forme de siluetă și anume măr, pară și portocală. Pentru fiecare scheltul are o masă musculară ce este protejată de un înveliș adipos. Astfel, dacă alegi să te alimentezi corespunzător stilului tău de viață, echilibrat fără a face excese și corect îmbinând alimentația cu mișcarea, vei lucra într-un mod frumos partea musculară, în timp ce țesutul adipos se va diminua și astfel vei obține un trup frumos și sănătos atât fizic cât și psihic. Însă pentru a ajunge la acest rezultat ai nevoie de timp, cunoaștere și suport atât fizic cât și emoțional.

Mania dietelor te face să treci de la primul pas, și anume: ce, cum și cât trebuie să mănânc, la vei ajunge la greutatea aceasta.

Frumusețea fizică nu ține neaparat de aspectul fizic, anumite calități scoase în față vor face abstracție de la faptul că ai un pic de aripioare sau că nu au gleznele suficient de subțiri. Important este să te simți bine tu în pielea ta și mai presus de toate, să fii sănătos.

Dieta bilelor de bumbac

Da, a citit bine, una dintre cele mai ciudate metode folosite de a lungul anilor presupunea mâncarea unei bile de bumbac îmbibată în suc de citrice, și asta deoarece la un moment dat nutriționiștii au afirmat că bumbacul inhibă senzația de foame.

Mai trebuie precizat de altfel că un corp frumos și sănătos se obține în timp și efectele obținute pe calea înfometării sau a metodelor ciudate, în timp vor avea efecte adverse și tot ce ai reușit să dai jos se va întoarce ca un bumerang la tine, dar care va lovi mult mai intens.

Organismul tău are nevoie de nutrimenți de calitate nu de o cantitate mare de produse sau de una mică. Când vine vorba despre siluetă și aspect primează calitatea și nu cantitatea.

Slăbește în somn

Devenită cunoscută datorită lui Elvis Presley, cântărețul a mărturist în nenumărate rânduri că a apelat la diverse medicamente cu efect sedativ câteva zile tocmai pentru a scăpa de surplusul de kilograme pentru a face o impresie bună pe scenă. Atunci când nu îți alimentezi corpul el începe s ardă calorii din rezerva sa, este adevărat, însă această dietă este extrem de periculoasă deoarece ca în orice alt plan de a slăbi, te vei confrunta cu probleme la nivelul stomacului, există riscului să devii dependent și în momentul în care ajungi la rezultatul dorit, te vei reîntoarce la vechile obiceiuri și astfel o ve lua de la capăt.

Urechea și slăbitul

Perforarea urechii care constă într-o intervenție chirurgicală în care se perforează cartilajul de la interiorul fiecărei urechi. Această procedură se face în câteva luni, iar prin perforare se stimulează exact punctul care corespunde din punct de vedere reflexogen controlului apetitului, și astfel scăpau de senzația de foame.

Deși este mult mai simplu să te alimentezi corespunzător și să beneficiezi de un masaj de relaxare și de unul reflexogen.

Dieta cu țigări, cea mai periculoasă

Datând din anul 1930 când cei de la Lucky Strike, celebra comanie tutungeră a afirmat că fumând între mese în loc să ronțăi ceva, vei slăbi și te vei menține în formă, și așa rata fumătorilor a crescut o dată cu numărul cazurilor de cancer de plămân.

Tot din categoria ciudățenii pentru forme, face parte și dieta actriței Jennifer Aniston care susține faptul că înlocuiește cele 3 mese normal cu 14 boluri de mâncare de bebeluși în fiecare zi. În felul aceasta ea slăbind 3 kilograme în două săptămâni.

Pentru a te menține sănătos și a dobândi un fizic de invidiat ai neoie de 3 mese pe zi, suficent cât să nu îți fie foame dar nici să nu te poți ridica de la masă, ai nevoie de hidratare, deoarece organismul uman este peste 70% apă, și ai nevoie de mișcare pentru a mobiliza întreg organismul, a-l oxigena și a-l menține activ.

Sedimentarismul poate fi în unele cazuri extrem de periculos.

Nu experimenta astfel de diete drastice și învață cum să te bucuri de câte puțin din tot ce este bun.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account