Trucuri pentru un machiaj reușit

Fiecare este unic în felul său, cu trăsături ce abia așteaptă să fie evidențiate. Anumite trucuri de machiaj te vor face să arăți incredibil de bine în fiecare zi.

Indiferent de tehnica de machiaj pe care ai ales s-o pui în aplicare trebuie să știi că întotdeauna o piele bine hidratată va fi frumoasă atât cu machiaj, cât și fără, deci nu evita să consumi cât mai multe lichide pe parcursul zilei.

Acesta este primul pas pentru a obține un machiaj reușit , hidratarea! Al doilea pas este alegerea fondului de ten, astfel încât nuanța să se potrivească perfect cu tenul tău.

Apelează la corectoare de diferite culori

După ce ai aplicat fondul de ten, este necesar să folosești corectorul care va accentua trăsăturile feței. Secretul constă în a nu exagera cu cantitatea, altfel riști să obții exact efectul opus.
Dacă anumite zone de pe chipul tău te deranjează, încearcă să le maschezi cu ajutorul machiajului. Vei observa cum în doar câteva minute nasul tău va deveni mai subțire și drăguț. Pentru a obține acest efect este necesar să aplici corectorul mai închis pe părțile laterale ale nasului și un pic pe vârful nasului, apoi să îl întinzi perfect.

Află care sunt cele mai bune exerciții pentru ochi AICI

Acordă atenția cuvenită sprâncenelor

Pentru conturarea corectă a sprâncenelor ai nevoie de un creion special sau de o pudră care să se potrivească cu nuața părului tău, iar conturarea trebuie începută de la coada sprâncenei spre interiorul ochiului.

În restul zilei, când nu este necesar să porți machiaj, alege să aplici la nivelul sprâncenelor și al genelor ulei de ricin care ajută la regenerarea lor.

Tuș sau creion?

Pentru a obține o privire mai intensă și un machiaj mult mai frumos și rezistent alege să trasezi o linie cu ajutorul tușului la baza pleoapei de deasupra.

Dacă îți dorești acea codiță perfectă mai groasă spre coada ochiului, cel mai bine ar fi să desenezi mai întâi o linie subțire la coada ochiului, apoi încă una deasupra, până la mijlocul ochiului, conectând-o cu prima.

Genele se îngrijesc zilnic


Cel mai bine este să ai la îndemână o periuță de dinți. După ce aplici rimelul pe gene, perie cu ajutorul periuței începând de la bază spre vârfuri pentru a elimina astfel excesul de mascara.

În acest scop, poți folosi și o periuță de la un rimel vechi, după ce ai curățat-o foarte bine în prealabil.

Trucuri pentru buze frumoase

Și buzele au nevoie constantă de hidratare, mai ales acum în perioada rece a anului, așa că asigură-te să ai mereu la îndemână un balsam de buze incolor. După aplicarea lui, apelează la pudră pe care este indicat să o aplici pe toată suprafața buzelor pe care le creionezi apoi cu un creion special.

La final, aplică rujul în două nuanțe, mai închis la marginea buzelor și mai deschis spre interior. Pentru un efect plăcut este necesară aplicarea rujului cu ajutorul unei pensule. La finalul zilei, nu uita să demachezi corespunzător tenul și de 2 ori pe săptămână să apelezi la gomaj, inclusiv la nivelul buzelor.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account