Te supără artrita? Mănâncă vinete!

Bolile articulare sunt printre cele mai dureroase și greu de tratat, iar cremele și tratamentele au efecte doar de scurtă durată, astfel că cea mai bună modalitate de a-ți menține sănătatea vine tot din natură.

Printre leacurile bunicii se pare că la rang de cinste se află o legumă destul de populară și anume vânăta, care nu doar că poate calma durerile cauzate de artrită, însă poate vindeca această afecțiune.

Având în vedere că această legumă poate acționa atât pe interiorul organismului o dată cu ingerarea ei cât și la exterior cu ajutorul cataplasmelor și tincturilor pe bază de vânătă.

Ce este artrita?

Artrita este una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni caracteristic ei fiind o inflamație a unei articulații sau mai multe simultan. Se descrie adesea ca fiind o eroziune, o deteriorare treptată a cartilajului care acoperă osul unei articulații ce începe să se uzeze. Adesea apare odată cu înaintarea în vârstă, mai ales după o lovitură sau la sportivi.

În urma acestui proces, osul de dedesubt începe să se îngroașe și ulterior să se deformeze împiedicând o flexibilitate normala în cadrul articulației respective.

Află cât de des este indicat să consumi vinete AICI

Vinetele nu se țin la frigider

În cazul în care nu știai vinetele nu se depozitează niciodată la frigider și nu consumă în starea lor crudă. Și asta datorită unei substanțe conținute, pe numele ei solanină, un glicoalcoid destul de otrăvitor pentru organismul uman ce poate declanșa probleme gastro intestinale.

Se pare că vinetele sunt fructe, fiind înrudite chiar cu fructele goji.

Un studiu realizat în anul 1993 și publicat în Jurnalul de Medicina din New England a demonstrat faptul că vinetele conțin cea mai mare concentrație de nicotină dintre toate legumele, fără a provoaca dependență.

Cantitatea de nicotină dintr-o singură țigară se regăsește în aproximativ 15 kilograme de vinete, deci ești în afara oricărui pericol.

Cum se prepară remediul

Poți să mănânci vinete ori de câte ori simți nevoia, însă încearcă să eviți combinația cu multă maioneză.

Pentru a face o licoare pentru uzul intern trebuie să ai la dispoziție o vânătă de mărime medie, pe care o speli, apoi o tai bucățele. Pune-o la fiert într-un litru de apă și, după ce a ajuns la punctul de fierbere, oprește focul și las-o să ajungă la temperatura camerei.

Când s-a răcit, strecoar-o și oprește 200 ml. Păstrează restul la frigider. Trebuie bei 250 ml dimineața, pe stomacul gol și aceeași cantitate înainte de masă. Partea pe care ai oprit-o trebuie s-o amesteci cu 50 ml de ulei de măsline și să ungi zonele dureroase.Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account