Știi cât de sănătoasă este mierea cu scorțișoară dimineața?

Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm că este un podus natural realizat în stupi și oferă o serie de nutrimenți de cea mai bună calitate organismului uman.

Scorțișoara, folosită mai ales pentru a condimenta anumite preparate, în combinație cu mierea de albine se transformă într-un adevărat leac pentru corpul tău, mai ales dacă alegi să le consumi dimineața pe stomacul gol.

Combinarea acestor alimente naturiste s-a dovedit a fi eficientă în tratarea unei serii de afecțiuni,fiind capabilă să neutralizeze multe virusuri, să reducă nivelul de colesterol rău dar și nivelul de zahăr din sange. Însă acestea sunt doar câteva dintre întrebuințările minunate ale acestei combinații.

Adjuvant în boli de inimă

Tot ce trebuie să faci pentru a menține sistemul cardiovascular sănătos este să ai grijă al alimentația ta, să elimini de tot prăjelile și produsele de patiserie sau fast food și să amesteci 100 grame de miere de albine cu 1-2 lingurițe de scorțișoară.

Întinde amestecul pe o felie de pâine prăjită și consumă-l la micul dejun pentru o lună de zile
Tu ar trebui sa amesteci 100 de grame de miere cu 2 lingurite de scortisoara si sa o intinzi pe o felie de paine in fiecare dimineata. Intindeti pe o felie de paine acest amestec (nu tot, ci 1-2 lingurite, astfel incat sa acoperiti intreaga felie) si consumati zilnic timp de 30 de zile.

Acest obicei va reduce nivelul colesterolului, reducand riscul de atac de cord la zero.
Inclusiv dacă te confrunți cu problemele cauzate de artrită, acest amestec îți poate fi folositor tocmai datorită acțiunii antiinflamatoare de care se bucură. Este necesar să consumi două pahare de apă în care să dizolvi mierea și scorțișoara, unul dimineața și unul seara.

Află la ce alte afecțiuni este recomandată mierea AICI

Tratează infecția vezicii urinare

Doar 7 zile în care să bei un pahar cu apă în care să adaugi celebra poțiune magică și anume 2 linguri de miere de albine și una de scorțișoară și vei scăpa de această problemă.

În plus, sistemul tău imunitar va fi din ce în ce mai puternic și te va țina la distanță de virusurile sezoniere.
Te deranjează aciditatea stomacală? Încearcă remediul naturist mai sus descris și nu vei mai avea nici un fel de problemă. În 30 de zile problemele stomacale vor deveni o amintire.

Tusea cronică sau sinusurile înfundate își găsesc soluția tot în aceste două minuni ale naturii.

Te menține suplu

Porția ta de dulce va fi satisfăcută de minunata combinație, astfel că nu vei mai fi tentat să consumi și altceva dulce. Fierbe o cană de apă și cînd a ajuns la temperatura în acre poți să o ții fără nici un fel de problemă în mână adaugă o lingură de miere și una de scorțișoară și consum-o dimineața pe stomacul gol.

În felul acesta vei accelera procesul de arderi al organismului și vei vedea rezultatele minunate în doar câteva săptămâni.

Original Article

admin

leave a comment

Create Account



Log In Your Account