Semințele de chia, secretul abdomenului perfect

Orice își dorește o siluetă de invidiat, trebuie să aibă grijă în primul rând la ce pune în farfurie, cea mai mare greșeală pe care o poți face este să te înfometezi.

Extremele nu sunt indicate în nici o situație și cu atât mai mult atunci când vine vorba despre sănătatea ta.

Este suficient un singur obicei să adopți în alimentația ta și vei observa cum foarte multe probleme parcă se vor evapora ca prin magie.

Și aici ne referim, bineînțeles, la semințele de chia.

Află ce schimbări majore produc în organism semințele de chia AICI

Susțin buna digestie

Datorită cantității mari de nutrimenți, semințele de chia îți oferă o serie de beneficii extrem de sănătoase, acestea se vor resimți cu precădere asupra digestiei care va cunoaște o îmbunătățire considerabilă.

Sunt un aliat ideal pentru a combate problema surplusului de kilograme, tocmai pentru că au o cantitate foarte mare de fibre.

Cu cât ai un aport mai mare de fibre cu atât mai sănătos vei fi, deoarece acestea îmbunătățesc digestia și accelerează metabolismul, astfel că zonele afectate de apariția țesutului adipos nu va mai fi o problemă pentru tine.

Oferă rapid senzația de sațietate, au o cantitate semnificativă de acizi grași de tipul Omega-3 și te eliberează de stres, anxietate.

Remediu anticelulitic

Te deranjează aspectul de coajă de portocală mai ales la nivelul coapselor? Atunci consumă dimineața la micul dejun semințe de chia.

Un simplu iaurt cu o linguriță de chia îți va fi mai mult decât de ajuns până la ora prânzului.

Reprezintă o modalitate sănătoasă de a te feri de valorile crescute ale colesterolului rău, de diabet și chiar de probleme cardiovasculare.

Sursă bună de antioxidanți

Antioxidanții din semințele de chia îți vor fi de folos și te vor apăra de îmbătrânirea prematură și dezvoltarea celulelor canceroase.
În plus, doar două linguri de semințe de chia conțin 18% din necesarul zilnic de calciu, 35% din cel de fosfor, 24% din cel de magneziu și 50% din cel de mangan. Aceste minerale te ajută să îți ții sub control greutatea și ajuta metabolismul.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account