Secretele unui mic dejun perfect

Prima specificare atunci când vine vorba despre siluetă este faptul că dieta trebuie să fie mai mult decât o simplă dietă sau abstinență alimentară. Pentru a fi sănătos, a combate surplusul de kilograme și a te și menține un timp îndelungat ai nevoie de o alimentație echilibrată în mod constant.

Astfel, începând cu prima masă a zilei care trebuie să cuprindă o porție de proteine, una de fructe cât și una de cereale integrale. Această combinație este sațioasă și sănătoasă.

Dacă obișnuiai să consumi la micul dejun o brioșă, un covrig și o cafea și nu înțelegeai de ce nu slăbeai, răspunsul este foarte simplu, carbohidrații oferiți se duc direct în sânge crescând astfel nivelul de zahăr ce ulterior este un pic mai dificil să scadă.

Mixul de ingrediente îți va oferi atât cât ai nevoie pentru a fi hrănit corespunzător.

Înlocuiește cafeaua cu ceaiul verde

Ceaiul verde băut mai ales dimineața va accentua procesul de ardere a grăsimilor, atât timp cât îl consumi fără nici un gram de zahăr.

Ține cont de faptul că întotdeauna la micul dejun trebuie să consumi cel puțin 5 grame de fibre, aceastea vor contribui substanțial la curățarea colonului mai ales, favorizând de asemenea pierderea în greutate.

Astfel, poți opta pentru un măr crud, o mână de cereale sau un smoothie cu fructe de pădure și iaurt.

Află ce conține un mic dejun proteic AICI

Optează pentru iaurt și renunță la lapte

Iaurtul este unul dintre cele mai indicate produse de consumat la micul dejun și totodată cel mai sănătos, poți să îl consumi în foarte multe combinații. Nu consuma niciodată iaurturile cu fructe din comerț sau cele care au o doză mare de zaharuri.

Cel mai bine este să adaugi tu o mână de cereale și una de fructe într-un bol de iaurt și apoi să servești o ceașcă de ceai verde.

Un alt truc destul de important de cunoscut este acela că nu trebuie să ai în fiecare dimineață același meniu, variază în alegerile tale și nu te abate de la a face mișcare niciodată. Chiar dacă asta înseamnă doar să urci și să cobori pe scări în loc să iei liftul.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account