Plante care te ajută să slăbești

Rădăcină de cicoare

Din cicoare poți face un decoct care te susține în timpul curei de slăbire. Peste 30 g de plantă pune un litru de apă rece și pune-le pe foc. Le lași 10-15 minute din momentul în care apa începe să fiarbă. Stingi focul, strecori decoctul și-l răcești. Îl bei de-a lungul unei zile.

Codițe de cireșe

În diete și ca diuretic poți folosi decoct de codițe de cireșe. Eficient în timpul regimului de slăbit, decoctul îl prepari în 15 minute, din 50 de grame de cozi uscate și un litru de apă. Ai nevoie zilnic de 3 căni cu decoct de codițe de cireșe.

Frunze de păpădie

Pentru efectul diuretic și de reducere a greutății corporale, prepară un decoct din 4 căni de apă și o mână de frunze și rădăcini uscate și mărunțite de păpădie. Ține totul pe foc un sfert de oră, strecoară, răcește și bea câte o cană de decoct după fiecare masă principală.

Rădăcini de urzici

Bea câte 3 căni de decoct de urzici pe zi pentru a scăpa de retenția de apă și de kilogramele în plus. Pentru a face un decoct îți trebuie o lingură de plantă la o cană cu apă. Le ții la foc mic 10 minute.

Coada-calului

Excesul de apă din corp este eliminat cu ajutorul unui decoct de coada-calului făcut în 30 de minute, dintr-un litru de apă și 100 g de plantă. Bea-l pe parcursul unei zile. Reține faptul că această plantă este contraindicată celor care suferă de hipertensiune arterială!

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account