Metode speciale de detoxifiere

Corpul tău se modifică constant, lumea se dezvoltă și noutățile benefice sănătății tale se diversifică tot mai mult.

Dacă până acum ai încercat cam tot ce ai auzit pentru a ajuta organismul să fie mai sănătos, ce ai zice dacă ai începe o serie nouă de proceduri simplu și ușor de făcut chiar la tine acasă, ce te vor ajuta să te menții sănătos, frumos și cu multă încredere în tine?

Uită de cafea

Cafeaua consumată zilnic te poate face să fii dependent de ea. O alternativă mult mai sănătoasă și eficientă este să o înlocuiești cu cafeaua din rădăcină de păpădie. Aproximativ arată la fel și au gustul asemănător, doar că aceasta va contribui eficient atât la îmbunătățirea digestiei cât și la detoxifierea organismului tău
Nici ceaiul de păpădie nu este de ignorat, la un litru de apă fiartă adaugă o lingură de plantă uscată și lasă la infuzat 10 minute după care consumă-l pe parcursul întregii zile.

Află cum poți trata cicatricele cheloide AICI

Exfoliază-ți pielea cu o perie

Exfolierea este un obicei la care nu ar trebui să renunți niciodată, pielea ta are nevoie de curățare, masaj și hidratare.

Apelează la o perie uscată de corp, poate fi și o mănușă abrazivă și masează blnd atât fața cât și corpul, totodată vei contribui la stimularea sistemului limfatic și vei facilita procesul de eliminare a toxinelor.

După acest pas te poți bucura de o baie relaxantă la care să adaugi câteva picături de ulei esențial de lavandă sau tea tree.

Curăța limba frecvent

Ayurvedicii sunt de părere că limba trebuie curățată cât mai des posibil deoarece la nivelul ei se acumulează o serie de toxine ce îți pot cauza atât respirație urât mirositoare cât și probleme de sănătate, cum este mai ales bacteria Candida Albicans.

Pentru asta apelează la o periuță de dinți cu ajutorul căreia să îți cureți limba mai ales după ce ai periat dantura.

Schimbă periuța des și înainte de fiecare utilizare las-o puțin în apă fiartă.

Ține picioarele pe pereți

Știi acel moment când tot ce ai vrea să faci este să stai cu picioarele pe pereți. În felul acesta vei stimula atât circulația sangvină cât și organele să funcționeze mai bine și vei contribui activ la eliminarea toxinelor.

Încearcă de asemenea yoga, te va ajuta să îți îmbunătățești mobilitatea și să îți lucrezi frumos corpul.

Nu exclude nici posibilitatea de a urma terapia cu infraroșu, aceasta are de asemenea efecte benefice asupra întregului organism, ajutând să elimine prin intermediul transpirației toxinele și să accelereze oarecum sistemul limfatic.

În plus, va contribui la vindecarea rănilor atât interioare cât și exterioare și se bucură de efecte bune anti-ageing.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account