Leacurile bunicii pentru frumusețea feminină

Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta, cea mai indicată este cea legată de alimentație. Toate produsele consumate într-o zi se vor reflecta în aspectul tenului tău într-un timp foarte scurt chiar.

Alege să te hrănești corespunzător, să dormi suficient, să bei multe lichide și ține cont de acele mici trucuri băbești auzite de la bunicii tăi.

Iaurtul, remediul bunicii pentru acnee

Iaurtul este un super aliment care îți oferă o doză de sănătate compusă și probiotice bune mai ales pentru sistemul digestiv.

Dacă ai un eveniment important la care trebuie să ajungi mâine și ai observat apariția unui cos, nu te panica. Alege să pui un pic de iaurt grecesc cu 10% grăsime pe zona respectivă pentru 20 de minute. După acest timp trebuie să îl îndepărtezi cu apă caldă.

Acest truc este cel mai la îndemână pentru a reduce inflamarea și roșeața într-un mod rapid și facil.

Acidul lactic din iaurt ajută porii astupați, îndepărtează celulele moarte, în timp ce probioticele ajută la eliminarea bacteriei de la suprafața pielii.

Ceaiul de păpădie, secretul corpului frumos

Una dintre plantele ce oferă un veritabil efect diuretic organismului, contribuind vizibil la eliminarea surplusului de apă. Practic consumând ceai de păpădie vei observa o diferență în centimetri la haine.
În plus, păpădia oferă și un efect de detoxifiere a sângelui și oferă o gama variată de nutrimenți sistemului imunitar.

Apa minerală și lămâile

Lămâia te poate ajuta în cazul coatelor și călcâielor crăpate și pigmentate, pe cale externă, iar pe cale internă îți oferă în special vitamina C.

Apa minerală asupra pielii oferă efecte antiinflamatorii, astfel că pulverizată la nivelul feței te va ajuta să o menții hidratată și frumoasă pe tot parcursul zilei.

Legumele, sursă de sănătate

Dintre toate legumele, cele mai des consumate sunt roșiile și castraveții, și nu e de mirarea. Roșia este bogată în vitamine mai ales A și C, oferă un adevărat efect astrongent asupra pielii și dacă alegi să le pisezi și să le aplici pe tenul gras, te vor ajuta să scapi de sebum.

Despre castraveți se știe că sunt plini de apă și reprezintă o modalitate de a scăpa de cearcăne sau de inflamațiile ochilor.

Profită din plin de toate avantajele și darurile naturii pentru a-ți menține sănătatea și frumusețea.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account