În ce situații sunt contraindicate extensiile de gene

Frumusețea este o noțiune un pic abstractă, o stare naturală ce este prelucrată și modelată după bunul plac sau după sfaturile specialiștilor. Astfel că apar întrebări precum: ce sunt extensiile de gene?

Extensiile de gene sunt un must have , o necesitate sau un moft? Am stat de vorbă cu expertul în acest domeniu pentru a afla care este efectul oferit de acest truc de înfrumusețare și la ce trebuie să ne așteptăm, mai ales din punct de vedere al sănătății.

Când are nevoie natura de ajutor?

„Mizez foarte mult pe necesitate și în aceiași măsură pe must have! Extensiile au rolul de a îmbunătăți aspectul ,de a corecta forma ochilor , de lifting și în același timp de luminozitate ! Este important să ne axăm pe un aspect natural pentru a beneficia de cele 4 rolurii.” Este de părere specialistul nostru.

Extensiile de gene devin un moft atunci când încercam să ieșim din aria de creație și de îmbunătățire , atunci când vrem foarte mult volum și nu este cazul iar geana naturală nu susține greutatea lor. Și așa se obține un aspect estetic fals!

În cazul în care nu sunt aplicate corect sau se exagerează cu lungimea ori volumul lor, vederea ta poate avea de suferit în sensul că geana va trebui să suporte greutatea adăugată, vei clipi mai des, ceea ce va duce la o umiditate crescută a ochilor.

Când trebuie să apelăm la extensiile de gene și pentru cât timp?

„Nu există un timp anume! Multe femei vin la noi când nu se mai plac, când au o perioadă proastă în viața lor , sinceră sa fiu sunt nenumărate cazurile în care ele apelează la acest truc al frumuseții ! Ce trebuie sa înțeleagă fiecare clientă este că extensiile de gene chiar aduc foarte multe "+" și te pot ajuta să ai mai multă încredere în atuurile tale feminine !” a mai precizat lash maker stilist Maria Oana Popa.

Orice îmbunătățire pe care decizi să i-o aduci corpului tău trebuie gândită foarte bine, mai ales că din punct de vedere psihic, aspectul fizic contează foarte mult. Astfel că, în cazul în care ai făcut o alegere greșită sau nu ești multumită de aspectul pe care l-ai obținut trebuie să poți oricând remedia situația fără a-ți pune sănătatea în pericol.

Și genele tale au nevoie de regenerare

Fără doar și poate că dacă alegi să îți aplici extensiile de gene într-un mod profesionist, efectul obținut va fi unul wow și fără să îți aducă daune mai ales la nivelul ocular. Acest aspect fiind cel mai important dintre toate.

Atât timp cît geana ta naturală nu este afectată, efectul este unul sănătos, și pentru a se obține acest efect ai nevoie ca stilistul la acre apelezi să țină cont de materialul și greutatea sa în momentul în care îți aplică extensia de geană.

Și genele tale au nevoie de hidratare. Așa că apa termală este obligatoriu să o folosești dacă îți dorești un aspect natural și sănătos al ochilor tăi.

Sunt recomandate de asemenea produsele pe bază de afine și acid hialuronic pentru îngrijirea lor.

Și de asemenea să nu uităm că geana naturală are 3 stadii de creștere, deci dacă nu ai grijă de ele va trebui să ai răbdare să crească.

Nu abuza de purtarea lor, lasă-le o perioadă de pauză măcar o dată pe an!

Influențează acuratețea ochiului extensiile de gene?

Acuratețea este o parte importantă a frumuseții noastre, de aceea ea și sinceritatea ochilor nu poate fi mânjită ! Motiv pentru care trebuie să alegi cu amre grijă locul unde vrei să ai parte de un tratament de înfrumusețare care să nu îți lezeze nici frumusețea naturală și nici sănătatea.

Există contraindicații pentru aplicarea extensiilor de gene ?

Ei bine, se pare că da exista cazuri în care aplicarea extensiilor de gene sunt contraindicate și anume atunci când femeile suferă de boli grave de sănătate care implică căderea părului, persoanele care au glaucom, conjuctivită severă cât și infecții oculare.

Maria Oana Popa

Lash Maker Stilist, București

Contact: 0724.797.999

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account