Cât de important este antrenamentul picioarelor

Antrenarea picioarelor nu ar trebui privită ca pe o activitate oarecare. Dimpotrivă este un „rău” necesar sănătății tale.
Antrenamentele fie că le faci la sală sau în parc, fie acasă te vor ajuta dacă ești constant să îți dezvolți musculatura și să ai mai multă putere atât în fese cât și în coapse.

Musculatura picioarelor trebuie menținută fermă pentru a-ți menție echilibrul și a nu mai fi expus atât de ușor la micile accidenteri ce pot să apară, de la luxații, entorse până la fractură.

Dacă ai putere în picioare și fese vei avea un echilibru mai bun, rezistență mai mare și putere de susținere a întreg organsismului. De asemenea, înseamnă că ai un risc mai mic de accidentare, care va face să crească și îți va menține independența.

Află cum să ai genunchi frumoși timp îndelungat AICI

Te ajută să scapi de celulită


Din păcate, aspectul de coajă de portocală afectează atât femeile cât și ami nou și bărbații, indiferent de vârsta și greutatea lor.

Zonele cele mai expuse la această probelmă fiind coapsele și picioarele deoarece musculatrura nefiind lucrată este facilitată depuenrea de țesut adipos în zonele respective.

Cu cât vei fi mai activ și vei antrena musculatura picioarelor, vei observa cum coaja de portocală va fi treptat înlocuită cu o piele fermă, tonifiată și frumoasă.

Bineînțeles că este necesar să ai grijă și la alimentație, doar mișcare nu poate face minuni.

Îți îmbunătățește echilibrul

Ca să te bucuri de un echilibru bun este necesar să lucrezi bine toate grupele musculare, motiv pentru care antrenarea musculaturii picioarelor te vor ajuta să lucrezi și restul corpului. Mai ales că la nivelul picioarelor se regăsește cel mai lung mușchi din organism. Cu cât ai parte de mai multă fibră în acaestă zonă cu atât mai intese vor fi arderile, iar la efectuarea sarcinilor simple vei consuma mult mai multă energie.

Chiar și banalele genuflexiuni te vor ajuta să îți crești rata metabolică, deci nu mai aștepta și apucă-te să faci mișcare.

Îți dă un aspect fizic de invidiat

Toată lumea își dorește un corp bine lucrat, tonifiat pe care să se așeze ușor și placut orice haină. Însă fără un pic de efort din partea ta nu vei reuși acest lucru.

Introdu în programul tău banalele genuflexiuni, săriturile, fandările și ajută-te să te simți bine în pielea ta.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account