Cârnăciorii, periculoși pentru siluetă

Le mănânci cu poftă, dar nu știi ce conțin cu adevărat. Mezelurile sunt lipsite de o parte din substanţele nutritive, având în acelaşi timp un conţinut ridicat de sare, grăsimi şi conservanţi.
La crearea mezelurilor se folosește carne de porc, de vită, condimente, aditivi funcţionali cum ar fi proteina de soia și caragenul, punându-ți sănătatea în pericol.

Parizerul favorizează apariția cancerului

Potrivit cercetătorilor Asociației Pro Consumatori, parizerul are cele mai multe substanțe chimice. Conține 80% slanină și șorici de porc, 10% carne de pasăre dezosată mechanic, îin care intră oase măcinate.

Parizerul conţine în concentraţii ridicate, piele, tendoane şi cartilagii. Pielea apare pe etichetă ca şi ingredient separat, însă tendoanele sunt conţinute de carnea dezosată mecanic, adică resturile de pe oase. Statisticile arată că mezelurile favorizează apariția cancerului, dacă sunt consumate constant.

Crenvurștii plini de bacterii

Crenvurștii conțin tocătură de oase, tendoane, pielițe, grăsime, sunt pline de bacterii care te pot îmbolnăvi grav. Salmonella, o bacterie care favorizează cancerul de stomac, stă la suprafața carcasei de pasăre, pe piele. În momentul în care carcasa este tocată, bacteriile se amestecă în toată masa produsului, care, chiar dacă mai este preparat termic, rămâne infectat până este consumat.

Află AICI ce se întâmplă la chimioterapie!

Cârnăciorii îngrașă

Cârnăciorii conțin mai mult de trei sferturi din calorii sub formă de grăsimi. Indiferent de carnea din care sunt făcuți, sunt foarte bogați în sare. Astfel de preparate au un conținut minim, sau chiar absent, de vitamine, elemente nutritive esențiale sau carbohidrați. Carnatii sunt 90% grasime şi 10% sare, deci nu fac altceva decat sa îngrase.Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account