Așa îți protejezi părul de efectele frigului!

Cum a venit frigul, teama principală este să te îmbraci bine astfel încât să nu răcești, și bineînțeles că printre piesele de sezon se află și celebra căciulă. Deși ține de cald și te protejează de frig, coafura ta nu are tocmai o idee foarte plăcută despre acest articol.

Trebuie să ții cont de câteva aspecte acum pe final de an și anume că dacă vrei să îți păstrezi suplețea, strălucirea și sănătatea părului tău, frigul nu este tocmai ingredientul numărul unu în a obține acest lucru.

Aerul uscat va ataca firul de păr, mai ales dacă nu obișnuiești să folosești protecția adecvată.

Nu renunța niciodată la balsamul de păr

Principala sa acțiune este aceea ce a hidrata firul de păr în profunzime, astfel că balsamul nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire a părului tău.

Cu cât firul de păr este mai deshidratat cu atât se va electriza și se va despica mai ușor, așa că ai nevoie de un balsam pentru păr uscat.

Este foarte important să folosești produsele potrivite pentru tipul tău de păr, care să regenereze și să hidrateze în profunzime și corespunzător podoaba ta capilară.

În plus, acest produs de îngrijire te va ajuta să îl descurci mai ușor. Dacă vrei cel mai natural balsam posibil, atunci apelează la uleiul de cocos.

Află cum te poate ajuta gelatina să îți îngrijești părul AICI

Și părul are nevoie de hidratare

Nu doar corpul are nevoie de hidratare, ci și părul astfel că este recomandat ca măcar o dată pe săptămână să folosești o mască de păr pentru a-i servi în felul acesta toți nutrimenții esențiali.

Și bineînțeles evită pe cât posibil să porți căciuli sau pălării din materiale sintetice, acestea agresează foarte mult firul de păr și facilitează încurcarea lui.

Nici alimentația nu trebuie exclusă din tabelul de îngrijire a părului tău. Orice deficit fie el de proteine, fie de minerale sau vitamine se va resimți și la nivelul calității firului de păr. Acesta se va rupe mult mai ușor, va cădea și va avea un aspect lipsit de orice urmă de îngrijire.

Este foarte important ca periodic să îi tunzi vârfurile și să folosești cât mai rar cu putință feonul. Contrastele nu fac bine la nimic, deci nici părului nu îi priește trecerea bruscă de la cald la rece și invers.

Nu uita atunci când ești la duș să masezi zona scalpului, în felul acesta vei activa microcirculația sangvină și firul de păr va fi hidratat mult mai bine.

Întotdeauna înainte de baie piaptănă-l, așa vei îndepărta o bună parte din impurități și șamponul îl va curăța mult mai bine.

Evită de asemenea coafatul excesiv, tot ce este prea mult dăunează.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account