Aceasta este masca perfectă pentru ochi frumoși!

Îl utilizezi des în bucătărie, fie că este pentru curățenie, fie că este pentru prepararea diverselor bunătăți culinare.

Însă dacă nu ai aflat până acum, bicarbonatul poate deveni secretul frumuseții tale, mai ales că este util pentru a șterge pungile de sub ochi, oboseala și punctele negre.

Dacă vrei un look fresh, mergi la raftul cu ingrediente culinare și bucură-te de beneficiile uimitoare ale bicarbonatului de sodiu.

Cum se prepară masca cu bicarbonat

Este foarte simpu, tot ce trebuie să faci este să amesteci o linguriță de bicarbonat într-o cană de ceai de mușețel până când acesta se dizolvă.

Dacă nu ai mușețel la îndemână, poți să dizolvi bicarbonatul într-o cană de apă caldă sau orice alt ceai din plante. Cele mai recomandate plante după mușețel fiind tei, salvie, păpădie sau gălbenele.

Ia două discuri demachiante, înmoaie-le în lichidul în care ai dizolvat bicarbonatul și aplică-le apoi sub ochi. Timp de cel puțin 20-30 de minute lasă discurile să acționeze, apoi clătește bine fața cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă.

Află ce afecțiuni poți trata cu bicarbonat AICI

Ajutorul tău împotriva acneei

Dacă nu știai, bicarbonatul te poate ajuta să scapi de neplăcuta acneea, și nu este deloc greu. Formează o pastă din bicarbonat și apă și aplic-o apoi pe zona afectată. Lasă să acționeae între 10-15 minute apoi îndepărtează cu apă călduță. Repetă acest procedeu de două ori pe zi și vei vedea rezultatele.

Te scapă de respirația urât mirositoare

Halitoza sau respirația urât mirositoare nu se tratează cu bomboane mentolate. Dizolvă în schimb o lingură de bicarbonat într-un pahar cu apă și apoi fă gargară cu soluția obținută. În felul acesta își vei dezinfecta cavitatea bucală cât și gâtul.

Pentru rezultate uimitoare repetă acest procedeu la fiecare două zile, atât dimineața cât și seara.

Îți curăță părul în profunzime

Uită de dusul la salon, de produsele scumpe. Bicarbonatul poate fi folosit inclusiv pe post de balsam de păr, îți va curăța părul în profunzime. Pentru asta trebuie să amesteci două linguri cu bicarbonat într-un litru de apă caldă și să îți clătești părul după ce l-ai spălat.

Atenție!

Nu folosi acest truc mai mult de o dată la două săptămâni.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account