Sorin Blejnar, mesaj acid la adresa procurorului Portocală: „Am auzit că ai plâns! Tu, animal de pradă și distrugător de destine”

Dana Grecu a prezentat, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, mesajul acid al fostului şef ANAF Sorin Blejnar la adresa fostului procuror DNA Mircea Negulescu, zis Portocală, despre care scrie, pe Facebook, că i-a cerut să-l ajute ”să cutremure România”.

”Negulescu Mircea, probleme mă?
Câtă ipocrizie să te prezinti la Înalta Curte ca o “victima a nedreptãtilor “ si totodata mare iubitor de pisicute! Tocmai tu, mã?!
Cum ziceai tu ca esti? “Animal de prada”, “distrugator de destine”?
Am auzit cã ai plans în fata judecatorilor cã nu mai esti procuror! Vai, tocmai tu? Tu, durul, care erai farã fricã mai acum un an. Mai stii? Voiai sã …Stai cum ai zis? Ah, mi-am amintit … Ziceai sa te “ajut” sã cutremuri Romania. Sã-ti dau “marfa”, să-ti stric Crãciunul cãci esti ateu si oricum nu mergi la biserica. (mai stii pe cine doreai, nu? ) Ce ti-am spus atunci iti spun si astazi: hai, sictir!
”, a scris Sorin Blejnar, pe Facebook.

Postarea lui Blejnar vine după prestația umilă pe care fostul procuror Mircea Negulescu a avut-o în fața judecătorilor de la ICCJ.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account