De ce accesorii ai nevoie pentru a face sport acasă

Chiar dacă de obicei echipamentele sportive au prețuri destul de mari și pot ocupa prea mult spațiu, există și alternative simple și utile dacă vrei să îți tonifici musculatura sau să pierzi câteva kilograme.

Sportul nu este o activitate care doar ce îți sculpează corpul, a face sport este echivalent cu a avea grijă de sănătatea ta, atât din punct de vedere psihic cât și fizic.

Iată care sunt cele mai bune accesorii ce nu ar trebui să îți lipsească din casă:

Cu stepper-ul poți lucra tot corpul

Un accesoriu util cu ajutorul căruia poți să lucrezi marea majoritate a musculaturii, în special partea trunchiului inferior. Ușor de depozitat, este aliatul tău și nu te vei plictisi prea ușor de el dacă alegi să alternezi de fiecare dată grupa musculară lucrată.

Exercițiile cu propria greutate îți tonifică musculatura

Fie că este vorba despre tracțiuni, abdomene, sărituri, genuflexiuni, plank, toate vor contribui la intensificarea procesului de arderi. Aceste exerciții le poți face oricunde, oricând și reprezintă un plus de sănătate pentru tine.

Chiar și alergatul, fie el pe bandă fie în parc îți va fi de mare ajutor. Dacă ai unde să instalezi o bară de tracțiuni, aceasta te va ajuta să obții un trup demn de admirat și extrem de bine lucrat din cap până în picioare.

Află de ce este recomandat să faci mai mult sport după o despărțire AICI

Mingea de fitness, ajutorul ideal

Un alt accesoriu ușor de depozitat și extrem de util când vine vorba de antranamentele acasă. Poți să o folosești al exerciții pentru a lucra musculatura picioarelor a fesierilor sau chiar și a abdomenului.

Poți să înlocuiești scaunul de la birou cu o mingie de fitness și astfel îți vei proteja și mai mult spatele și te vei concentra mai ușor pe postură.

Faimoasele gantere

Un accesoriu ieftin, la îndemână oricui, ce poate fi folosit de la mic la mare în foarte multe combinații de mișcări și greutăți.

Dacă vrei să te menții în formă nu este neaparat necesar să mergi la sală mai ales dacă nu ai una aproape de casă. Poți să faci o serie de exerciții în timp ce vizionezi programul tău preferat la televizor.

Important este să nu renunți niciodată.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account