Ce conține dieta pentru abdomen perfect

Deși pare greu de crezut că poți scăpa de aspectul inestetic al colăceilor, fără a sta cu orele la sală, trebuie precizat faptul că, abdomenul se lucrează cel mai bine în bucătărie, și nu o spune noi ci specialiștii din domeniu.

Și asta deoarece, pe lângă mișcare ai nevoie de un aport caloric mic care să mobilizeze organismul să consume cât mai mult din depozitele sale de țesut adipos pentru a lăsa la vedere celebrele pătrățele.

Spune adio colăceilor cu ajutorul dietei abdomenului perfect. Nu vei face foamea, nu te vei speti zilnic la sală și vei arăta de milioane.

Alimentația diversificată, cheia sănătății

Uită de regimul drastic bazat pe înfometare și asigură-te că introduci exact alimentele de care ai nevoie în fiecare zi în dieta ta.

Trebuie stabilit de la bun început faptul că acest cuvânt de dietă trebuie înțeles ca pe un stil de viață sănătos, și nu o perioadă în care te chinui să obții un rezultat pentru ca mai apoi să revii la obiceiurile nesănătoase.

Combinația câștigătoare este formată din proteine, carbohidrați și grăsimi bune, pentru ca astfel organismul tău să primească tot ce are nevoie. Problema principală este la cantitate.

Dacă de obicei aveai două feluri de mâncare la masă acum este necesar să reduci porțiile la jumătate.

Nici o gustare nu ar trebui să fie fără proteină, alege una de calitate care să te ajute să elimini grăsimea din jurul taliei și aici ne referim bineînțeles la proteinele care provin din pește, carnea de pui sau de curcan.

Lactatele accelerează procesul de slăbire

Pe lângă faptul că ajută la întărirea oaselor mai ales datorită aportului de calciu, lactatele sunt indicate și pentru capacitatea lor de a accelera procesul de slăbire. Sunt un bun aliat pentru a te proteja de apariția osteoporozei, a surplusului de kilograme și inclusiv a hipertensiunii.

Migdalele, gustarea perfectă


Atât migdalele cât și alte nuci ajută la construcția frumoasă a masei musculare, reduc poftele, te țin la distanță de poftele nesănătoase și sprijină bunul demers cardiac.

Abdomenul plat cere un consum regulat de nuci, migdale sau alune de pădure.

Indicat ar fi să eviți produsele ambalate, aceastea conțin o cantitate mare de sare și zaharuri ce nu fac deloc o combinație bună cu dorința ta de a scăpa de colăcei.

Consumă-le cât de des poți în starea lor naturală și ai grijă să nu exagerezi cu cantitatea, maxim o mână pe zi. Și bineînțeles, mestecă-le încet și bine și nu uita să bei apă suficientă.

Avocado îți menține abdomenul plat

Poți să alegi fulgii de ovăz dimineața la micul dejun alături de un kefir, aceștia vor reduce nivelul de colesterol rău, îți vor oferi senzația de sațietate timp îndelungat și contribuie la sculptarea abdomenului perfect.

De asemenea, ouăle nu ar trebui să lipsească din alimentația ta, și ele ajută la construirea musculaturii frumoase, ard grăsimile mai repede și țin kilogramele la distanță.

Citește și: De ce să mâncăm avocado

Avocado conține grăsimile benefice pentru organismul tău, care ajută foarte mult la eliminarea surplusului de kilogramelor. Bogat în grăsimi monosaturate, vitamine, minerale și antioxidanți și te ajută să învingi poftelor alimentare.
În plus, apa trebuie să fie aliatul tău de nădejde. Obligatoriu ai nevoie de un pahar dimineața, pe stomacul gol, și un pahar înainte de masă.

Original Article

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account